Kitölthető teszt a boldogsághoz #3. hét

Ha egy kifejezéssel akarnám jellemezni az elmúlt két hét kihívásait, az “öt szeretetnyelv” jut eszembe – ez nem a véletlen műve. Ahogy ígértem, ez a hét még erről fog szólni, most tökéletesre fejlesztjük ezt a módszert. Az előző cikkekben (ha lemaradtál róla elolvashatod az első részt itt, a második részt pedig itt) már olvashattál róla, hogy milyen fontos a téma és mit is jelent pontosan az öt szeretetnyelv, most pedig egy kérdőívet hoztam, amivel leellenőrizheted, hogy jól teljesítettetek-e az előző heti kihíváson.

Több helyen ki lehet tölteni ezt a tesztet. A kihívásban is találsz egy oldalajánló linket, amit ha megnyitsz, egy egyszerű párválasztó feladatot fogsz találni az oldalon. 30 kijelentéspár vár rád, minden párból egy állítást kell választanod, amelyik közelebb áll hozzád. Biztosan lesz olyan páros, ahol egyik állítást sem érzed közel magadhoz (mivel olyan szeretetnyelvekre utal, ami egyáltalán nem jellemző rád) és lehet, hogy lesz olyan is, ahol igazából mindkettőt választanád (mert két domináns szeretetnyelvre utaló állítást tartalmaz), de ezekben az esetekben is csak 1-1 kijelentést jelölhetsz meg. Az utolsó kijelentés után láthatóvá válik az eredmény százalékosan, kördiagramon ábrázolva és egy rövid szöveges leírást is kapsz.

Kombinálj, kísérletezz...

Ha meg van az eredmény, nagyobb hatást tudsz elérni, ha kombinálod a nagyobb százalékot kapott nyelveket (tehát az elsődleges és a másodlagos szeretnyelveket). És persze nem szabad azt sem elfelejteni, hogy azokat a szeretetnyelveket is érdemes néha elővennünk, amelyek csak csekély százalékokat érhettek el. Elképzelhető, hogy ha valakit elhalmozunk ajándékokkal, nem fogja szeretve érezni magát, viszont ha egy finom vacsorával várjuk este és a kedvenc csokijával lepjük meg kedvesünket, ezzel a kombinációval is sikereket érhetünk el.

Kísérletezzünk tehát bátran és figyeljük a reakciókat!

3. heti kihívás

Töltsétek ki mindketten az 5 szeretetnyelv tesztet és beszéljétek meg az eredményeket.

A teszt elérhető itt: 5 szeretetnyelv teszt, ha végeztetek akár már aznap kipróbálhatjátok, hogy mennyire működik párotoknál az eredmény.

 

Ha érdekel a téma, nézz vissza minden héten, mert új tartalmak várnak.

Jó szórakozást az eheti kihíváshoz és boldog párkapcsolatot!

Close Menu