I M P R E S S Z U M

A honlapon foglaltak felhasználása, átdolgozása, publikálása kizárólag előzetes írásos engedély birtokában lehetséges.

Az esetleges gépelési hibákért az üzemeltető felelősséget nem vállal.

A tárhely és a domain működését a Magyar Hosting Kft. – tarhely.com (Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. ,  Email: info@tarhely.com, telefon: +36-1-700-2323) biztosítja.

A képeket, videókat és egyéb képi anyagokat a https://pixabay.com/, a http://www.freeimages.com/, a http://hu.depositphotos.com/ és a https://www.pexels.com/ szabadon felhasználható fényképei biztosítják.

A cikkekben szereplő információk nem minősülnek tanácsadásnak, párkapcsolati terápiás vagy bármilyen közvetlen segítő szolgáltatásnak, arra vonatkozó ajánlatnak. A bejegyzés írójának nincs befolyása és a meghozott döntések következményeire, a bejegyzés szerzőjére nem semmi sem hárítható át.

Minden jog fenntartva! 2020. Az oldal szerzői jogvédelem alatt áll. A honlapon elhelyezett szöveges, képi és hanganyagok, tartalmi, arculati elemek részben vagy egészben történő felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása  kizárólag az üzemeltetőjének előzetes, írásos beleegyezésével megengedett.

A párkapcsolati kihívások blog üzemeltetését a domain tulajdonosa magánemberként teszi, a honlaphoz jelenleg nincs kapcsolódó szolgáltatás vagy termék, mely megvásárolható lehetne.

Close Menu